![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
|||
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Καλως οι κακως οι "αριστερες" αποψεις περνανε πιο ευκολα και ειναι πιο πολιτικα ορθες, ακομα και αν ειναι ακραιες
|
![]() |
|
||||
συνθημα του τυπου "προλεταριοι ολου του κοσμου ενωθητε" (η αριστερη προσεγγιση) ειναι ενα συνθημα που ξεσηκωνει... αντιθετα μια "δεξιωτερη" προσεγγιση τι θα μπορουσε να επικαλεσθει για να ξεσηκωσει τα πληθη;; εξαγωγεις μαρμελαδας ολου του κοσμου ενωθητε;;; ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
- Η οξεία Ρουβίαση πόσες θα χρειαστεί να περάσει και να μην το βλέπουμε σ' όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης;
Να θυμίσω τι είχα πει, για την μεγάλη έπαρση : + Συνέντευξη του Θανάση Βέγγου, μετά από πολλά χρόνια, αύριο το βραδάκι στην ΕΤ3.
|
![]() |
|
||||
+ Διασπορά κ Αληθινά σενάρια για τα αφιερώματα των τελευταίων εβδομάδων στον Πόντο.
Έδειξαν μέρη κ χωριά που εγώ τουλάχιστον για πρώτη φορά έβλεπα. |
Οι παρακάτω χρήστες έχουν πει 'Ευχαριστώ' στον/στην christi για αυτό το μήνυμα: | ||
Oasis (27-05-09) |
![]() |
|
![]() |
|
||||
+ H live web τηλεόραση του SKAI, η καλύτερη όλων των ελληνικών καναλιών
|
![]() |
|
|||
Ένα μεγάλο πλην. Χτύπησε πάλι εχθές Τρίτη 26/5/2009 ο Τσου-ρε-Λάκης Λαζόπουλος. Εχθες μάθαμε από τον κύριο Τσου-ρε-Λάκη ότι ο Λαός είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα και ότι πιθανόν εκκίνησε τα επεισόδια με τους μουσουλμάνους για να επωφεληθεί πολιτικά. Καλά τα κόκκινα γυαλιά αλλά όταν ξεφεύγεις σε ακρότητες και αθλιότητες θέλεις τετραδιάστατες μούτζες για να συνέλθεις. Μπορεί να είπε "εγώ δε λέω ότι τα ξεκίνησαν" αλλά συμπλήρωσε και το "ποιος επωφελείται".
![]() ![]()
Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχύνεμεν. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hatzisn : 27-05-09 στις 19:11 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
με τέτοια λόγια δίνεις υπερβολική αξία σε κάποιον που λίγο πριν "κατηγόρησες" ως μπουρδολόγο (τουλάχιστον έτσι εγώ το κατάλαβα).
|
![]() |
|
|||
![]()
|
![]() |
|
||||
+ Στην εξαιρετική εκπομπή της NET, H Μεγάλη Αλλαγή
- Οι κουραστικές προεκλογικές συζητήσεις και οι διαφημίσεις των κομμάτων...
|
![]() |
|
||||
- Στο Αλ Τσαντίρι και τον κο Λαζόπουλο, ο οποίος προσωπικά μου άρέσε.
Του βάζω ένα πολύ μεγάλο μείον, γιατί η σάτιρα δεν είναι καλό να είναι στρατευμένη. Δεν είναι δυνατόν ο κος Λαζόπουλος να πηγαίνει κάργα τους οικολόγους πράσινους και να κάνει απροκάλυπτη έκτακτη εκπομπή για να περάσει τα μηνύματα του, όταν κανείς δεν μπορεί να του απαντήσει, μιας και σήμερα τελείωσε ο προεκλογικός αγώνας.
|
![]() |
|
|||
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Και γιατι ασχοληθηκε με αυτους τους οικολογους και οχι το Βεργη;
Ο οποιος θαβει ολους τους αλλους οικολογους
|
![]() |
|
||||
Δεν έπρεπε Ανδρέα το κάθε κανάλι να προβάλει όποιους θέλει. Δεν θα έπρεπε πχ ο ΣΚΑΙ να δώσει περισσότερο χρόνο στο κόμμα του Στέφανου Μάνου, απ όσο έδωσαν στα κόμματα της βουλής και της ευρωβουλής, όπως ορίζει ο νόμος. Εδώ ξεφεύγουμε από την υπάρχουσα νομοθεσία, που ορίζει ποια θεωρούνται κόμματα και ποια όχι. Αυτά τα δούναι και λαβείν των καναλιών, κακοχαρακτηρίζω.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|