![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
||||
H μεγαλύτερη φωτογραφία
Η ψηφιακή φωτογραφία από μια νωπογραφία του 16ου αιώνα σε ένα ιταλικό μοναστήρι, θεωρείται η πιο μεγάλη ψηφιακή φωτογραφία.
![]() H φωτογραφία αποτελείται από 1.145 κομάτια ανάλυσης 12mp το καθένα. Περισσότερα στο χώρο που την φιλοξενούν για να κάνετε όσα ζουμ θέλετε :-)
|
![]() |
|
||||
Ανατριχιαστικά...ΤΕΛΕΙΟ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CORSAIR : 03-11-06 στις 02:01 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Αν δεν την είχαν σε flash bob θα έπρεπε να κάνεις download μερικά gigabytes για να την δείς.
![]()
|
![]() |
|
||||
Δε θα μπορουσε να υπηρχαν επιλογες; πχ σε συμπιεση ή σε... σμικρυνση;; Μονο για τσοντες υπαρχουν τα ΓΒ;;
|
![]() |
|
||||
Μα ποια η χάρη του zoom αν ηταν σε μικρή ανάλυση; Στο flash μπορούμε να κάνουμε εξαιρετικο zoom και να δούμε τις πραγματικά εξαιρετικές λεπτομέρειες.
|
![]() |
|
||||
Μπορώ να έχω μία φωτογραφική μηχανή στα 8,6Gpixel
παρακαλώ; ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Εγώ πάλι θα προτιμούσα έναν προβολέα Sony SXRD στα 4096x1714 και αρκετό σκληρό δίσκο για να αποθηκεύω τις ταινίες που θα βλέπω, μιας και μία ασυμπίεστη ταινία είναι μόλις 10TB (210GB συμπιεσμένη).
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|