![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
κυριες και κυριοι σας αβελω λατσαβελέ
αφρακιάζομαι η κουρκουζελού γιατι δικέλω ολες τις ζουγκλολουμπίνες, τις λούγκρες (=πολυ κακιές), τους γκραν-τζαζμπερντεροπουρούς και τα θεομπαρα που γοργοτζολιάζουν θρονιασμενοι παραντίκ στο Γκραικοκάθικο, να εχουν αρπαξει τη ζουμοσακουλα και ν' αβελουν μπαλόμπα και καλιαρντά χαλέματα ενω ο λαος λιγδομπερντές βικιολοβουρδιασμένος, ατζινάβωτος και αναιμιάρης συνεχως στο ανεμοτζάσιμο και στην γκοντάχαλη, αβέλει διακονά στο μπερντέ κι εχει πεσει στην αχαλού και στο γυροδιακονιάρισμα. Σας αβέλω μπακαλούμω να πρεσαρουμε και να αβέλουμε κόντρα τέμπο σε ολους τους κατέδες που τσεβέλουν κουσελιά στα όνειρά μας. Και νάκα αβέλουμε τουφες και να αφηνουμε τις βιδομπλαντορούφες να μας πίνουνε το μπλάντι. Μονο ετσι θα γλυτωσει μπαξ και λάτζι η μουτζομπουρη Ελλαδα. Αλλιως μας δικέλω να τζα με τα τιραχά και να δικοκουτιαζόμαστε. Αβελτε μου κάνα γαργαρογλασόνι, άφρισα η μπλούκρω! Ούψα και στο λατσοδίκελμα -Χαρρυ Κλυνν (δισκός 'The X Klynn files', 1998) ![]()
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 04-03-09 στις 21:54 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ενδιαφέρον. Είσαι καλή εγκυκλοπαίδεια, with a twist.
![]() Επίσης, καταλαβαίνω το κείμενο! ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι βιδομπλαντορούφες ειναι τα κουνουπια (και μολις το καταλαβα αρχισα να γελαω χωρις λογο ![]()
|
![]() |
|
|||
τζους καὶ τζουσ
Στὴ λίστα τῶν λέξεων βλέπω τζοὺς = φύγε καὶ τζοὺσ = χωρὶς ἄνευ. Γιατί ἡ πρώτη εἶναι γραμμένη μὲ τελικὸ σίγμα καὶ ἡ δεύτερη μὲ μεσαῖο; Ὑπάρχει διαφορὰ στὴν προφορά;
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Το τζουσ είναι πρόθεμα άλλων λέξεων ενώ το τζους λέξη.
![]()
|
![]() |
|
||||
τουλαχιστον αυτη τη φορα δεν ειναι ελφικα χαχαχα
|
![]() |
|
||||
Η "λούγκρα" σήμερα είναι μια παρεξηγημένη λέξη τελικά...
|
![]() |
|
||||
Εχει πεσει στα χερια μου το προαναφερθεν λεξικο.. ειναι θησαυρος υποκουλτουρας
![]()
|
![]() |
|
||||
![]() Στην ελληνική ταινία "Ο Ουρανοκατέβατος", ο Σταύρος Παράβας υποδύεται τον κλασσικό Φίφη, και ενίοτε χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις των καλιαρντών, όπως "άβελε", "τζάσε" ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|