![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Αξιολογήστε το θέμα | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Η Ελλάδα μας έχει ομορφιές που πρέπει εμείς πρώτα να εκτιμήσουμε.
Αγιοφύλλι Λευκάδας επίσης τώρα μου έρχεται στο μυαλό. Μυλοπόταμος Πηλίου επίσης πολύ ωραία παραλία. Πάντως το Πόρτο Κατσίκι είναι ωραίο όταν δεν εχει τόσο κύμα,γιατι διαφορετικά όλοι κάνουν ισκιοθεραπεία/ηλιοθεραπεία{ανάλογα τι ώρα θα βρεθείς εκεί}. Και δε πρόκειται να ξαναπάω ,πολύ κακό για το τίποτα.Ναι για το τίποτα, γιατί απο τη στιγμή που τα κάνεις τα χιλλιόμετρα ,το λιγότερο που θες είναι να κολυμπήσεις κ λίγο ,όχι να κοιτάς το χαος των κυμάτων ,το καταγάλανο νερό και να βγάζεις φωτογραφίες. Το νερό της θάλασσας ή η άμμος ή όλο αυτό το άλεσμα όταν σκάει το κύμα , νερό -βότσαλο κ εγώ δε ξέρω τι άλλο , έπαθα κάτι σαν αλλεργία κοκκίνησαν και πρήστηκαν τα πόδια μου.Λες και κάτι είχε το νερό και με πείραξε πάρα πολύ.Και δεν υπάρχει τίποτα εκει κοντά να σωθείς καθώς είναι αρκετά μακρυά απο το κέντρο της Λευκάδας ,οπότε αν κάποιος χρειαστεί ιατρική βοήθεια ,καληνύχτα !
|
![]() |
|
|||
Η Ελλάδα έχει όντως πολλές ομορφιές και πολλές όμορφες παραλίες. Θα γίνω κλισέ αλλά όντως σαν τη Χαλκιδική δεν έχει.
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Στη λίστα δεν έχει τα Τηγανάκια των Αρκών, το Μαράθι και γενικά καμία παραλία των Λειψών;
Δεν τον βλέπω και πολύ ταξιδεμένο. Μόνο στα κοσμοπολίτικα πήγε. :P Βέβαια θα μου πεις, καλύτερα, να μην μαζεύεται και κόσμος.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | Αξιολογήστε αυτό το θέμα |
|
|