![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Όλα καλά και άγια αυτά που λες,
αλλά ... κύριε διαχειριστά, αφήστε σας παρακαλώ το Σάκη να ομορφαίνει τις οθόνες μας, το σπίτι μας, τη διάθεσή μας, εμάς των κοριτσιών!!!! ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Δεν έχω κάτι με τον Σάκη, θα έλεγα ότι μάλλον είναι συμπαθής καλλιτέχνης παρά αντιπαθής, αν και δεν ανήκει στα ακούσματα μου. Εγώ αναφέρθηκα στην απόλυτη σιγουριά για την νίκη των τηλεοπτικών μαϊντανών, για την Eurovision. Κάθε χρόνο τα ίδια.
|
![]() |
|
||||
Κι εγώ, βρε Ξένιε, κάνω πλάκα. Τι μου δικαιολογείσαι τώρα;
Οι μαιντανοί είναι μαιντανοί, αλλά κοντά σ' αυτούς ..... ποτίζεται κι η γλάστρα!!! ![]()
|
![]() |
|
||||
Ενταξει το εχουν ψιλοαφοδευσει τοσες ωρες να εχουν φαγωθει με ανταποκρισεις απο τη Μοσχα λες και κρινεται η μοιρα του κοσμου
Φανταζομαι οτι το βλεπουν και κατι σαν διαλειμμα απο την πλευρα τους: οταν μονοπωλει ενα θεμα, κανουν λιγοτερες ερευνες και λιγοτερα ρεπορταζ, οποτε ειναι χαλαρη σχετικα περιοδος γιαυτους... αρα την εκμεταλλευονται οσο μπορουν ![]()
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 11-05-09 στις 13:27 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
+ Δεν έχω τηλεόραση
- Χάνω τις συζητήσεις για τα τηλεοπτικά δρώμενα ![]()
|
![]() |
|
||||
+ ελάχιστες εκπομπές όπως ταξιδιωτικά
- πολλέες εκπομπές, ( ενημερωτικές, ειδήσεις κτλ δεν εξαιρούνται ) |
![]() |
|
![]() |
|
||||
+ Grey' s Anatomy (ας είναι και επανάληψη)
- Ο κατάλογος είναι μακρύς
|
![]() |
|
||||
+ Οι παιδικές σειρές του καναλιού 9, Η εκπαιδευτική τηλεόραση της ΕΤ3
- Η απουσία της παλίας καλής εκπαιδευτικής τηλεόρασης στα μεγάλα κρατικά, Τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα στα δελτία ειδήσεως και τις πολιτικές εκπομπες
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
|||
![]()
+ Τα αθλητικά δρώμενα που παίζουν στα κανάλια
- Οι εκπομπές με εμπάθεια (μου κάνει εντύπωση ότι σε εκπομπές που έχουν μεγάλη απήχηση στους νέους βλ. Ράδιο Αρβύλα και Λαζόπουλος πάντα έχουν να πουν κάτι κακό για τους Καρατζαφέρη, Γεωργιάδη κλπ ενώ κάτι θετικό όπως τα 2.000.000€ που έδωσε ο πρόεδρος του εν λόγω κόμματος στο ταμείο της φτώχειας δεν έπαιξε πουθενά. Ειδικά *** ο Λάκης με τα κονέ είναι ο αρχηγός σε αυτό το σπορ.)
Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχύνεμεν. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xenios : 13-05-09 στις 16:56 Αιτία: Διόρθωση λόγω απαράδεκτου υβριστικού επιθέτου |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Περα απο τις πολιτικες πεποιθησεις, ειναι γεγονος οτι τα πιο πετυχημενα (στην αντιληψη μου) blogs ειναι αυτα της εμπαθειας (πχ)
Το ιδιο και με πολλα γκρουπ του Facebook. Τα μισα ειναι για φανς, τα αλλα μισα εχουν θεμα "Μισω το ταδε" ή "Οχι άλλο ταδε"!! (ολα τα γκρουπς που εχω φτιαξει ανηκουν στη δευτερη ![]()
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 13-05-09 στις 17:00 |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Διαμορφωτές κοινής γνώμης
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
|||
Στέλιο τώρα με τρία αστέρια τον έκανες λοχαγό.
![]()
|
![]() |
|
||||
Καλως οι κακως οι "αριστερες" αποψεις περνανε πιο ευκολα και ειναι πιο πολιτικα ορθες, ακομα και αν ειναι ακραιες
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|