![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Προσωπικά μου αρέσει ο Λαζό.
Κι αν θίγει καμιά φορά κάποιους... τι να κάνουμε... Αυτό είναι μες στο πρόγραμμα οταν κανείς κάνει σάτυρα. Άλλωστε κι αυτοί οι άλλοι κάποιους έχουν θίξει. Δεν είναι αθώες περιστερές. Απόψε είχε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα αλήθεια, με Γαλάνη και Αρβανιτάκη. Από τις πλέον αγαπημένες μου ![]()
|
![]() |
|
||||
Κρίμα που θέλει να το σταματήσει.
|
![]() |
|
||||
Έχει πει ότι θέλει να το σταματήσει; Για ποιο λόγο;
|
![]() |
|
||||
Ξέρει να σταματάει πριν πέσει στη φθορά. Πολύ θα ήθελα να ξαναδώ τους Δέκα Μικρούς Μήτσους...
![]()
|
![]() |
|
||||
Τώρα απ αυτούς εμένα με τρέλαινε ο Μήτσος ο φοβητσιάρης το ανθρωπάκι που φοβόταν τον ίσκιο του ο νομοταγής πολίτης.... ρεσιτάλ ηθοποιίας.
|
![]() |
|
||||
Αλλά και ποιον να πιάσεις από κει μέσα; Θυμάσαι το νεαρό τον "παμ' πλατεία"; ![]() Τη χήρα την "αν υποψιαστώ...θα πεθάνω" ![]()
|
![]() |
|
||||
Ωραιος ο Λαζοπουλος αλλα δεν εχω καταλαβει προς τι ολο αυτο το hype μαζι του φετος. Δεν ειναι απο αυτους που με εχουν κανει να πεσω χαμω απο τα γελια
|
![]() |
|
||||
Ο Λαζόπουλος καταφέρνει και κρατάει την φρεσκάδα του άμεσου και του ζωντανού και δεν είναι πολλοί που το καταφέρνουν αυτό το one man show.
|
![]() |
|
||||
όχι πως ειναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο αυτό...
![]()
|
![]() |
|
||||
Δεν συμμερίζομαι την υπερβολική λατρεια στο Λαζόπουλο, ομοίως. Σίγουρα στην έρημο της ελληνικης τηλεόρασης ειναι μια μικρη όαση, αλλα απο το σημειο αυτο μεχρι να ξεδιψάσουμε πνευματικά και ψυχαγωγικα απέχουμε πολύ. Θυμάμαι, και ο Στελιος φανταζομαι το ιδιο, πραγματικά μεγαλους του είδους όπως οι Β.Διαμαντόπουλος και Γ.Μιχαλακόπουλος στη σειρα "Σόλων και Λουκας" , επί Χούντας. Επίσης τον αμίμητο Λουι Ντε Φυνές. Τωρα αν ο αχρείος Αναστασιαδης με το βρωμικο γελιο του και ο Μητσικωστας με το ελαφρα τετριμμενο αστειο του ειναι το αλλο καλυτερο της ελληνικης τηλεόρασης, θάπρεπε ο Φρεντυ Γερμανός με το "Αλατι και Πιπέρι" να σηκωθεί απο τον ταφο και να αυτοκτονησει.
|
![]() |
|
||||
Καλή η σάτυρα του Λαζό. Λέει αυτά που όλοι θέλουμε να πούμε ή σκεφτόμαστε και δεν μπορούμε ή δεν έχουμε το θάρρος να τα πούμε.
Τον Λαζόπουλο όμως ποιον θα τον σατυρήσει για τον τρόπο που κρίνει και κατακρίνει έχοντας στην πλάτη του πράξεις που περιέργως πέρασαν χωρίς να γίνουν θέμα..?
|
![]() |
|
||||
Ο Λαζόπουλος πρωτοπορεί και προκαλεί. Αυτό είναι το μυστικό του. Το Αλ Τσαντίρι και όλο αυτό το "concept", μου θυμίζει τους performers στη δεκαετία του '60 - '70 στην Αμερική και το one man show σε κλειστά clubs. Θυμάστε τον Λέννυ τον Βρομόστομο; Κάτι τέτοιο τέλος πάντων, σε εξελιγμένη μορφή και προσαρμοσμένο στην δική μας πραγματικότητα. Λέει με τον τρόπο του, αυτά που όλοι σκεφτόμαστε. Δεν αποφεύγει όμως τις εμπάθειες και πολλές φορές, τις χοντροκοπιές. Δεν θα μου έλειπε κι ιδιαίτερα, αν δεν ...υπήρχε. ![]()
|
![]() |
|
||||
Εδώ μιλάμε για ενός ανθρώπου ζωνταντή παράσταση, live. Αυτό για να βγει και να έχει επιτυχία χρειάζεται πολύ δουλειά και ακόμα περισσότερο ταλέντο.
|
![]() |
|
||||
Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με...
![]() Κατά τα άλλα καλός είναι αλλά ως εκεί. Προτιμώ να βάλω έναν καλό δίσκο να ακούσω παρέα με έναν φίλο ή ένα ποτήρι μαρτίνι... Το μισό του πρόγραμμα βασίζεται στην Ελληνοφρένεια και το άλλο μισό στο Όλα. Το ότι χτυπάει τέτοιες ακροαματικότητες μας δείχνει τα χάλια της τηλεόρασης.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|