![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
Οι παρακάτω χρήστες έχουν πει 'Ευχαριστώ' στον/στην Xenios για αυτό το μήνυμα: | ||
stiliano (01-09-10) |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Με το συμπάθειο ![]()
|
![]() |
|
||||
Oχι καμία αυτόματη.
Για να βγάλω την φωτογραφία έπρεπε να στήσω την μηχανή με τεντωμένα τα χέρια, έξω από το μπαλόνι και να χρησιμοποιήσω την οθόνη της για να κεντράρω. Βγήκε έτσι με ταχύτητα 1/800. Δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω άλλες ρυθμίσεις, γιατί ήταν πολύ άβολη η θέση.
|
![]() |
|
||||
![]()
|
![]() |
|
||||
![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
![]() Εδώ, σίγουρα θα χρειαστείς το τρίποδο. Όχι για τη μηχανή. Για σένα... ![]()
![]() |
|
![]() |
|
||||
Εσύ που έχεις μια πανάκριβη μηχανή, πήγαινε στην ταράτσα σου, πάρε τρίποδα και δίποδα και βγάλε μια καλύτερη και μετά έλα να μετρηθούμε. ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Θεωρείς επίτευγμα αυτή τη φωτογραφία και τη παρουσιάζεις εδώ, υπερηφανευόμενος πως την έβγαλες μάλιστα χωρίς τρίποδο. ![]() Μα, με ταχύτητα 1/800 που σου έδωσε το ενσωματωμένο φωτόμετρο της μηχανής σου, και πάρκινσον να είχες σε ώρα σεισμού, "ακούνητη" θα έβγαινε η φωτογραφία. Το πολύ-πολύ, να έκοβες κανένα κεφάλι από πάνω ή κανένα πόδι από κάτω... ![]() Γιατί δε μεταφέρεις τη συζήτηση στη περιοχή της φωτογραφίας, να τα πούμε με την ησυχία μας, χωρίς να βγαίνουμε εκτός θέματος; (αν έχεις όρεξη κι ανοιχτό μυαλό να δεχτείς αυτά που πιθανόν να ειπωθούν, ακόμα και για "βραβευμένες" σου φωτογραφίες)
|
![]() |
|
||||
Ασε τι έχουν βγάλει άλλοι, με τι μηχανές, τις δικές σας ψάχνω. Μία όχι δύο, μία!
|
![]() |
|
||||
Λυπάμαι! δεν έχω την υπομονή... ούτε ανοιχτό μυαλό έχεις, ούτε διάθεση ν' ακούσεις.
Άμα θέλεις χάιδεμα σ' αυτιά, θύμισέ μου να στα χαϊδέψω, όταν συναντηθούμε για καφέ. Άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνεις... Κοινώς: ο πατέρας από δω, η μάνα απ' το Μαρούσι, ο γιος σπανός κι η κόρη με μούσι.
|
![]() |
|
||||
Εμένα μου αρέσει να παίζω απλά, να αποτυπώνω με την μηχανή μου, την στιγμή, την ίδια την στιγμή. Χωρίς ειδικευμένες γνώσεις χωρίς χρήση σπουδαίων μηχανών ή εργαλείων. Οι φωτογραφίες μου είναι ρεαλιστικές, μερικές μου αρέσουν, με τα δικά μου αποκλειστικά κριτήρια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, αλλά χαίρομαι όταν μία φωτογραφία μου αρέσει. Πάνω απ' όλα με ενδιαφέρει να αποτυπώσω μια μοναδική στιγμή. Εσείς θέλετε ο ουρανός να είναι πιο γαλανός με τα polorized φίλτρα σας, σας αρέσει να δίνετε χρώματα, σαν τον καλλιτέχνη στο καβαλέτο. Έχουμε δύο διαφορετικές απόψεις για την φωτογραφία, σέβομαι την τεχνογνωσία σας, σεβαστείτε τον αυθορμητισμό μου.
όταν γράφεται η ιστορία της ζωής σου, μην αφήνεις κανέναν να κρατάει την πένα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xenios : 28-08-10 στις 09:20 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
καλα στο ημιχρονο θα μπω και εγω στην συζητηση
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Να φέρεις και τον έλεγχο....
|
![]() |
|
|||
Οι κλασικές βλακείες περί φωτογραφίας! Το ίδιο ισχύει σε όλες τις τέχνες: Κάποιοι ακούν μια μουσική συμφωνία, ή ένα ποίημα και συγκινούνται, ή βλέπουν ένα πίνακα ζωγραφικής και διαβάζουν την ψυχή του ζωγράφου, ενώ οι "ειδικοί", ψυχροί και αδιάφοροι, παλεύουν να ερμηνεύσουν τις συγχορδίες, το συντακτικό, ή τα μίγματα των χρωμάτων...
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
...λέει ο Βασίλης, πως η ταχύτητα 1/800, δεν θέλει τρίποδα. (και ο αλτσχαϊμερίστας σε σεισμό την βγάζει ακούνητη, λόγω των συνηθισμένων αντισέικ σύστεμς που διαθέτουν οι κοινές θνητές φωτογραφικές). Εδώ και 1'' κάπως, μπορείς να την κρατήσεις σταθερή (σε καμμιά πλάτη που ΔΕΝ αναπνέει
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystakid : 29-08-10 στις 13:52 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|