![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Υπέροχο τόπικ!
Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω... απ' το παραπάνω, πάντως, θυμάμαι μόνο την εισαγωγή με τη μουσική και το δράκο τον οποίο φοβόμουν. Οι γεννημένοι μεταξύ 1975 και 1980 θα θυμούνται ασφαλώς τον εξαιρετικό Νιλς Χόλγκερσον, την καλύτερη, ίσως, σειρά κινουμένων σχεδίων που παίχτηκε στην Ελλάδα την τελευταία 30ετία. Από σειρές ελληνικές, αυτό που τώρα δα μου ήρθε στο νου είναι το "Γιάννης και Μαρία". Το θυμάται κανείς; |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Τα θυμόμαστε, αμυδρά είναι η αλήθεια οι μεταγενέστεροι.
Όμορφα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christi : 16-11-09 στις 16:29 Αιτία: οι - η |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Όσο για την παιδική σειρά Νίλς χόλγκερσον, ρίχναμε πολύ κλάμα με την κόρη μου όταν την βλέπαμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HelenA : 16-11-09 στις 18:52 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
φρουτοπία _ της οποίας έχω όλα τα τεύχη _
και Κάντι - κάντι . . την οποία ακόμη βλέπω στο γιου τιουμπι . ![]()
|
![]() |
|
||||
Φρουτοπία, ναι. Όπως όλα τα πιτσιρίκια, την έβλεπα με δέος. Δεν πρόκειται να ξαναδώ ούτε ένα επεισόδιο, για να μην την απομυθοποιήσω.
Αστυνόμος Σαϊνης, με την απίστευτη φωνή του Χρήστου Πάρλα, στο ρόλο του κακού. Στρουμφάκια. Κατά τα άλλα, Ιερόσυλοι, με το γοητευτικό, πλην μπανάλ, Θάνο Λειβαδίτη. |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Αυτό, το θυμάται κανείς;
To έβαζε η κρατική τηλεόραση πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, συνοδεία ανάλαφρης instrumental μουσικής τύπου Yannis και πρέπει να έδειχνε και την ώρα κάπου στη μέση: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ips_PM5544.svg |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Είναι ένας τρόπος να ρυθμίσεις την τηλεόραση σου, πολύ χρήσιμο γενικα σε ρυθμίσεις χρωμάτων και γεωμετρίας εικόνας.
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
|||
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ο μετεωρολόγος Φώντας Λαδοπρακόπουλος:
http://3.bp.blogspot.com/_CKnpoTx6ak...ME+OMBRELA.jpg (η φωτό, από την αρχική σελίδα του blog του Κου Κώστα Λαδόπουλου, του ανθρώπου πίσω από το Φόντα Λαδοπρακόπουλο) |
![]() |
|
![]() |
|
||||
... some walk by night
some fly by day... ... moonlighting strangers who just met on the way... http://www.youtube.com/watch?v=3QTVt...eature=related |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Χαρτομαντηλάκι;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|