![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Γιατί δεν την κατεβάζεις εσύ;
Στείλε τη ξανά, αφαιρώντας τα ψευδή στοιχεία. Καλύτερα, στείλε νέα φώτο. Ή ακόμη καλύτερα, φτιάξε ένα βινδεάκι με γνωστούς αγνώστους να κατεβάζουν το εν λόγω κοκκινοκίτρινο σύμβολο. Τι Κουρσάρος είσαι αν δεν ξέρεις να κατεβάσεις μια σημαία;;;;;;
|
![]() |
|
||||
νομίζετε. Είναι τρισδιάσταση απεικόνιση και το έχει εγκρίνει και ανεβάσει η google στην δημοφιλέστατη υπηρεσία Google Earth. Την είχα για σοβαρή και σε εκτίμηση αλλά τελικά από εδώ και πέρα θα την προσέχω περισσότερο... Έχει μεγάλη δύναμη, για εμένα μετά το σημερινό κάνει τεράστια προπαγάνδα και τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα κάνει ότι γουστάρει και εξυπηρετεί συμφέροντα. Κρίμα. |
Οι παρακάτω χρήστες έχουν πει 'Ευχαριστώ' στον/στην CORSAIR για αυτό το μήνυμα: | ||
Easty (22-07-10) |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Η απλα οι συγκεκριμενοι υπευθυνοι ειναι ασχετοι :Ρ
και συγνωμη, γιατι να εξυπηρετει τα συμφεροντα των Σκοπιανων και οχι τα δικα μας; επειδη ειναι πιο μαγκες; η επειδη το σεναριο θελει τα συμφεροντα να ειναι παντα με τις "σκοτεινες δυναμεις" και τα Σκοπια αφου δεν ειναι με μας, ειναι "σκοτεινες δυναμεις";
|
![]() |
|
||||
Η σημαία είναι μια δημιουργία του χρήστη Jovi, από την Οχρίδα της FYROM, με το πρόγραμμα τριστιάστατης απεικόνισης google sketchup. Δείτε το εδώ
δλδ αν κάποιος έβαζε στα Σκόπια, να κυματίζει η ελληνική; (και στην Αγια-Σοφιά που είπατε; ) ο (bon) jovi θάναι ήρωας κι εμείς οι ρομαντικοί φασίστες;;; Βέβαια, στις μαϊμουνιές, δεν απαντάς με τις ίδιες, αλλά όπως είπε κι ο Γιάννης, η εν-τύπωση... μένει και κάνει ζημιά, την εξ χρησικτησίας - όσο εμείς δεν αντιδρούμε οργανωμένα (σιγά μην περιμένουμε από το κράτος) ή ατομικά (όποιος τολμά να αυτοπροβάλλεται Έλληνας - με όποιο κόστος) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystakid : 22-07-10 στις 19:10 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ακολούθησα τον παραπάνω σύνδεσμο ο οποίος τώρα οδηγεί σε σελίδα με λεζάντα "Macedonian Flag in Greece", στον χάρτη δε, είναι σημαδεμένο ένα σημείο παραπάνω από τον Λευκό Πύργο. Είναι σημαδεμένο το κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών (δεν ξέρω αν έχει άλλη λειτουργία ή ονομασία). Οι διαμαρτυρίες και επικοινωνία προς την google μπορούν να γίνουν εδώ. |
![]() |
|
![]() |
|
||||
απο οσο βλεπω εχει φυγει μαλλον
μαλιστα το 3δ μοντελο του πυργου ειναι καινουργιο (με την ελληνικη σημαια παντα)
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|