![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Δεν ξέρω τι μπορεί να χαρακτηριστεί χειρότερο,αυτοί που προβάλλονται-εκτίθονται ικανοποιώντας βαθιές ανάγκες τους ή εμείς που μέσα από την κλειδαρότρυπα παρακολουθούμε μειδιώντας αυτοικανοποιημένοι με την προβαλλόμενη κατάντια?Εγώ όταν κάθομαι να δω τηλεόραση νοιώθω οτι συμμετέχω στην εκμετάλλευση ανθρώπων.Φυσικά κ αρκετοί από αυτούς στην Αννίτα εκτονώνονται αλλά θα έπρεπε να βοηθιούνται μέσω ειδικών κ όχι έτσι μέσω εξευτελισμού!Η Oprah πουλάει κ ακολούθως τη μιμούμαστε ώστε το χρήμα να κινείται.Για μένα ο βασιλιάς όλων αυτών είναι ο τραγικός Μικρούτσικος που με πρόσχημα την ακατάσχετη κ ανούσια λογοδιάρροιά του υπερασπίζεται έως τελευταίας ρανίδας τα reality.Δυστυχώς ΕΤ3 ΣΚΑΙ ΒΟΥΛΗTV Ετ1 ΝΕΤ δεν καταφέρνουν να λειτουργήσουν ως σωσίβιο στο ναυάγιο.Αν δεν έχεις δηλαδή δορυφορική τηλεόραση (είμαι φοιτητής κ παρότι ο πατέρας μου ασχολείται επαγγελματικά με αυτά δεν έχω κλαψ!) είσαι σχεδόν καταδικασμένος!
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ότι ώρα και αν ανοίξω τηλεόραση, ψάχνω να βρω κάτι που να αξίζει. Τις απείρως πιο πολλές φορές την κλείνω σχεδόν αμέσως.
Πιο πολύ χρησιμοποιώ την τηλεόραση για να δω ενα dvd, τόσα κανάλια, τόσοι σταθμοί, τόσο προγράμματα, ασχολούνται με την υποκουλτούρα αυτής της χώρας. Με τους μικρούτσικους όπως λες και με τους τιποτάκηδες. Ακόμα και τα κινηματογραφικά έργα αν δεν είναι επανάληψη της επανάληψης ω επανάληψη, θα είναι κακής ποιότητας, ή θα έχει τόσες διαφημίσεις (Star) που σου σπάει τα νεύρα και την κλείνεις.
|
![]() |
|
||||
Μιλάτε ασφαλώς για τα resility show.
Αν κάποιος πάντως θέλει εισιτηριο για Πάνια, ναμου στειλει κρυφα email. Xa Xa
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|