![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() Εικόνα από την επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου στο Φανάρι.
|
![]() |
|
||||
Ουσιαστικά θα αλλάξει τίποτα πέρα από τις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις ? Είναι σαν να βλέπω συνάντηση δύο πολιτικών με βάση το πρωτόκολλο.
|
![]() |
|
||||
Κρατάνε κλειστή την πρώτη θεολογική σχολή της Ορθοδοξίας στην Χάλκη. Ο Πάπας θα τονώσει τον ρόλο του Πατριαρχείου, θα ενισχύσει το προφίλ του Πατριάρχη στους Τούρκους, ήδη όλα τα ΜΜΕ σε όλον τον κόσμο καλύπτουν το σημαντικό αυτό γεγονός. Φυσικά δεν λείπουν και οι γραφικοί ένθεν και ένθεν, αλλά δεν δίνει κανείς σημασία. Οι δύο μεγάλες Χριστιανικές εκκλησίες έρχονται πιο κοντά, βήματα προόδου γίνονται και θα εξακολουθήσουν να γίνονται. Εγώ έχω εκκλησιαστεί σε καθολική εκκλησία και έχω μεταλάβει (στο εξωτερικό) ελλείψει ορθοδόξου εκκλησίας. Αυτό επιτρέπεται από την Ορθόδοξη εκκλησία και αντίστοιχα από την Καθολική και ήταν αποτέλεσμα της Συνάντησης του Δημητρίου με τον Ιωάννη Παύλο.
|
![]() |
|
||||
Δηλαδή δεν σε διώχνουν ?
|
![]() |
|
||||
Τόπος εκκλησιασμού
Α) Η συνάντηση δεν πρόκειται να επιρρεάσει κανένα άνοιγμα της σχολής της Χάλκης ή κάτι τέτοι τέλος πάντων.
Β) Κι εγώ έχω μπει σε τζαμί και δεν με "έδιωξε" ούτε με κοίταξε περίεργα κανένες. Και μάλλιστα, αισθάνθηκα μεγάλη ευλάβεια εκείνη την ώρα γιατί δεν κάνουν τα ονόματα τους θεούς. Σεβάστηκα το τυπικό της μαντήλας και ξυπολήθηκα αλλά σήκωσα το βλέμμα προς αυτό που εγώ έχω μέσα μου. Σε τί θα μπορούσε να επέμβει η οποιαδήποτε εκκλησία;
Λέω να βγω για Τζόκερ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liria : 29-11-06 στις 21:48 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Δεν εχω δει κανεναν να διωχνει αλλοθρησκο, αλλα ο Στελιος εχει αδικο: οχι, δεν επιτρεπεται
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 29-11-06 στις 21:57 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ασε που οι τούρκοι δεν πτοούνται με την κοινή γνώμη. Δεν ευελπιστώ οτι θα έχει κάποια σημαντική επίδραση στη νοοτροπία του λαού, το όλο θέμα. Θα στηθεί ο κοσμάκης μπροστά στις οθόνες κι ύστερα θα θυμηθεί τις δουλειές του...
Είμαι γκρινιάρα;
|
![]() |
|
||||
Ξέρεις κάποιον κοσμάκη που δεν κάνει το ίδιο σε κάθε μέρος του πλανήτη;
|
![]() |
|
||||
Μην κλείνετε τα μάτια εσείς από τους Ουνίτες κληρικούς και εμείς από κάποιους ορθόδοξους. Έχω επισκευτεί το Εκκλησιαστικό συμβούλειο στην Γενεύη και γνωρίζω αρκετά πράγματα. Εκκλησιάζομαι όπου θέλω αρκεί να μην υπάρχει ορθόδοξη εκκλησία.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|