![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
εχεις δικιο...τελεια γευση τα μπισκοτα με το γάλα & μέλι
|
![]() |
|
||||
Προκομμένες μου νοικοκυρούλες, φτιάξτε κανένα σπιτικό κουλουράκι, που μου θέλετε μπισκότα.
![]()
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλά Χριστούγεννα!Για την ώρα ζητείται χρόνος ![]()
![]() |
|
![]() |
|
||||
Εσείς οι ακροβασαπούλες έχετε ένα μεγάλο Club με συνταγές.
Τις πιο πολλές εσείς τις γράψατε, εμπρός δουλειά ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
καφέ ... πίνω ... τρίτωσε ...
... δεν δουλεύει (ο καφές) νυστάζω ακόμη ![]()
|
![]() |
|
||||
Παρομοίως! τον πρώτο καφέ, τον έφαγε λάχανο ο νεροχύτης. Είχα ξεχάσει να βάλω ζάχαρη... my keraten!
|
![]() |
|
||||
Το κουταλάκι του τσαγιού αφού τελείωσε..πάω για refill
Πόσα τσάγια άραγε μπορω να πιω...
|
![]() |
|
||||
Πόσους καφέδες μπορεί να χωρέσει, ταυτόχρονα, ένα φλυτζάνι; Αυτή τη στιγμή επί 3...και όχι δεν υπάρχουν προσμίξεις τύπου...ζάχαρη! χαχα
«Όποιος έχει το πόδι του έξω από τη φωτιά, μπορεί εύκολα να δώσει συμβουλές σ' αυτούς που καίγονται» Αισχύλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Naias : 18-01-17 στις 11:07 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ανάλογα το φλιτζάνι.
Το δικό μου είναι σαν ανθοδοχείο (1 λίτρο) για να μην υπερβαίνω τους 3-4 καφέδες την ημέρα. Σπαστικό, γιατί παγώνει ο καφές μέχρι να τον πιεις, αλλά ο γιατρός μου είπε να κόψω τους καφέδες στο 1/4 όταν του είπα ότι πίνω πάνω από 10 την ημέρα. Κρύους, πίνω λιγότερους βέβαια. Έχω ένα 2.5άλιτρο μπυροπότηρο και μου φτάνουν 2 καφέδες.
|
![]() |
|
||||
Αφέψημα από πρωτοξάδελφο του φασκόμηλου, το σύνηθες με το ίσιο φύλλο...
(έχω και το κλασσικό, αλλά το καβατζώνω) Σε μικρομεσαία κούπα, ανάλογη της στιγμής. Με μισή πιρουνιά μέλι. Με πιρούνι, για δύο λόγους: 1. Για να πέσει μικρότερη ποσότητα 2. Γιατί μ΄ αρέσει περισσότερο ως αναδευτήρας!! Κι αν πρέπει να μασουλώ και κάτι, για να εμπίπτω στο θέμα, παξιμαδάκι κρητικό, κρίθινο.
Ό,τι προλάβουμε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Easty : 18-01-17 στις 22:37 Αιτία: να γραφτούν τα βρώσιμα |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Serenata ....
|
![]() |
|
||||
Τιριτόμπα !
Αγοράζεις ή το κουτάκι ή τα "υλικά" που χρειάζονται... Αν αγοράσεις το κουτάκι , η συσκευασία περιέχει τα υλικά σε ξεχωριστές συσκευασίες για να είναι πάντα φρέσκα. Το χτίζεις και το απολαμβάνεις ![]() Να κοίτα !
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|