![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Ορίστε και ένα link που τα λέει λίγο πιο αναλυτικά, για όποιον δεν έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάω.
http://www.awmn.net/forum/viewtopic.php?t=21302 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Ο avel εχει απολυτο δικιο,το κανουν πολλοι και μαλιστα το παρακαταθηκων και δανειων σε ενημερωνει για τις λεπτομερειες.Δεν ειναι χρονοβορο μονο που πρεπει να πηγαινει καποιος μεχρι το Ταμειο.Η Δεη εισπραττει κανονικα.Ειμαι ετοιμη κι εγω...
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Και πώς το κάνεις ? Ειδοποιείς την ΔΕΗ να τα παίρνει από το Παρακαταθηκών ?
|
![]() |
|
|||
Απο αυτα που διαβασα στην εφημεριδα:Ο καταναλωτης κανει μια συσταση παρακαταθηκης στο Ταμειο οπου αναγραφει ολα τα στοιχεια του και το ποσο ,αφαιρωντας αυτο της ΕΡΤ.Κοβει το γραμματιο υπερ της ΔΕΗ και της το κοινοποιει νομιμα.Αυτα γινoνται στο Ταμειο Τοτε η επιχειρηση σπευδει να το εισπραξει .Για πιο πολλες λεπτομερειες ομως καλυτερα στο ταμειο.
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ναι αλλά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις σε κάθε λογαριασμό;
|
![]() |
|
||||
Με λιγα λογια αν υπολογισεις τις εργατοωρες που θες να το κανεις αυτο καθε φορα μαλλον την πληρωνεις την νυφη της Μεσογείων.
|
![]() |
|
|||
Nαι σε καθε λογαριασμο.Μην ειναι και εντελως ευκολο!
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Αν όμως βάλω τα έξοδα για τη μεταφορά, την απώλεια χρόνου και τη γενικότερη φασαρία (πχ θα φύγω από τη δουλειά για να το κάνω), τελικά χάνω χρήματα σε σχέση με την πάγια εντολή πληρωμής που έχω αυτή τη στιγμή
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|