![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Δε νομίζω πως αξίζει τον κόπο να ξοδευτείς, εκτός κι αν υπάρχουν «συναισθηματικοί» λόγοι.
Πάρε ένα τηλέφωνο την επίσημη αντιπροσωπεία της Olympus και ρώτησέ τους για το εκτιμώμενο κόστος. Από τους παλιούς αξιόπιστους επισκευαστές υπάρχει ο Πικόπουλος στο Κέντρο στη Λέκκα, αλλά φοβάμαι πως έφυγε από 'κει, πρόσφατα. Δοκίμασε και τον Παπαδάκη στην Εμμ.Μπενάκη. Απ' αυτόν, στο κατάστημα της πλατείας Κάνιγγος που έκλεισε πια, είχαμε αγοράσει τις μηχανές. ![]()
|
![]() |
|
||||
Θέλω να δω βασικά τι κόστος θα μου πουν δεδομένου ότι βγαζω ακόμα ωραίες φωτο.
Το πολύ πολύ παίρνω ένα εξωτερικό φλας. Εσύ τελικά την είχες πουλήσει τότε που είχες βάλει την αγγελία;
|
![]() |
|
||||
Την αγόρασε ο Γιαγιάς.
|
![]() |
|
||||
Για να την πουλάει ο Γιαγιάς, ούτε λόγος ε;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |