![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Κοιμηθηκα
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος;
|
![]() |
|
||||
Κάτω από την παχειά σκιά του κοκοφοίνικα!!!!
Μέχρι που μια μαϊμού, μου πέταξε μια καρύδα. Οπότε γύρισα πλευρό, και μετά από λίγες στιγμές, ξύπνησα σπίτι μου!!!! ![]() ![]()
|
![]() |
|
|||
Καλε εμεις μαζι πηγαμε διακοπες?Πως και δεν σε πετυχα??
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Κρυβόμουν μην με πετύχει η μαϊμού!!
|
![]() |
|
|||
Εμένα οι τελευταίες διακοπές ήταν 'κέρασμα' της δικιάς μου που κέρδισε ακτοπλοϊκά για Σκόπελο. Ταπιά και οι δύο, τρεφόμασταν αποκλειστικά με τοστ και αράζαμε όλη μέρα στις παραλίες.
Τώρα που μετά απο πολύ καιρό που δεν είμαι πλέον μαζί της, μου φαίνονται όλα τόσο μακρινά και απρόσιτα.. |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Το περασμένο καλοκαίρι ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου. Το πέρασα με την τότε κοπέλα μου σε Σκιάθο και Θεσσαλονίκη όπου νοικιάζει (φοιτήτρια).
Είχε γενέθλια 22 Ιουλιου, είχα ετοιμασει φαντασμαγορία. Είχα πάρει από το ίντερνετ μπαλονια και μια πινιάτα τελείως γκοθ που είναι το στιλ της. Πρόσθεσα δωράκια μέσα. Κάπου κάτι χάθηκε στον δρόμο από τοτε, βέβαια, γιατί τα χαλάσαμε. Καμιά φορά ίσως δίνουμε παραπάνω από όσα μπορεί να παρει ο άλλος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos.paps : 30-03-20 στις 18:00 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ή μπορεί να πήρες και εσύ όσα είχες να πάρεις από μια τέτοια σχέση...
|
![]() |
|
|||
Σωστό κι αυτό. Γενικά κοιταζω να μην με παιρνει από κατω.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|