![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ο γυάλινος νιπτήρας δεν έχει καμία διαφορά σε σχέση με τον πορσελάνινο σε αντοχή (νομίζω είναι ανθεκτικότερος από τον πορσελάνινο) και διάρκεια στο χρόνο. Μειονέκτημα θα έλεγα ότι είναι το κόστος του.
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
|||
Και αν ζεις σε περιοχή με πολλά άλατα στο νερό, κλάφ' τα Χαράλαμπε...
|
![]() |
|
||||
Δεν έχω γυάλινο νιπτήρα, αλλά φαντάζομαι η τιμή, η ποιότητα η αντοχή του είναι στοιχεία που πρέπει να δεις μόνα τους κ σε συνάρτηση με τα άλλα είδη νιπτήρων.
Σημαντικό το θέμα της καθημερινότητας!! Για τα άλατα, ξύδι! Το πιο αγνό κ το πιο αποτελεσματικό! Ψεκάζουμε ένα διάλυμα νερού - ξυδιού, αφήνουμε 5 λεπτά κ όλα είναι πιο εύκολα μετά! Πες μας όταν θα καταλήξετε καθώς κ τα συμπεράσματα σας, μια κ θα χρειαστούμε σύντομα ανάλογες αποφάσεις! ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Όμως όπως και να το κάνεις, το γυαλί έχει ένα θεματάκι με τα άλατα. Και να πούμε τώρα σε μια μαμά δύο μωρών να το κάνει αυτό κάθε μέρα... Θα πρότεινα να δει κανείς την πιο πρακτική πλευρά του θέματος πέρα από την όποια ομορφιά.
|
![]() |
|
|||
Από επιστημονικής άποψης (επιστήμη & τεχνολογία τροφίμων) τα υλικά που αναφέρουμε είναι περίπου ισοδύναμα. Βεβαίως το ιδανικό είναι το γυαλί και ακολουθεί το ανοξείδωτο ατσάλι (το πραγματικό όχι το απομίμηση) και η πορσελάνη. Υλικά πορώδη καλό είναι να αποφεύγονται.
|
![]() |
|
||||
Όσον αφορά στους νεροχύτες κουζίνας, οι συνθετικοί γρανίτες είναι χειρότεροι από άποψη υγιεινής από τον ανοξείδωτο ;
Αν περιμένεις από το σύμπαν...περίμενε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη amigos : 25-02-09 στις 10:18 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
οχι ομως απο αισθητικης αποψεως...οι λεκεδες του νερου θα θελουν συνεχες καθαρισμα σε αντιθεση με την πορσελανη στην οποια δεν φαινονται ρωτηστε και την φουκαριαρα που θα καθαριζει τον νιπτηρα αν θελει να κανει αυτη τη δουλεια συνεχεια... ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Αν μιλούσες για κανονικό μάρμαρο θα σου έλεγα ότι στίβει... Ενώ ο γρανίτης όχι. Έχω γρανίτη εδώ και 6-7 χρόνια στο σπίτι και είναι ακριβώς σαν την ημέρα που τον αγόρασα... Όχι για αυτόν αλλά για τη φουκαριάρα τη γυναίκα του... ![]()
|
![]() |
|
||||
ανοξειδωτο νιπτηρα;;;
εγω για πορσελανινο ελεγα... εσυ που σπουδασες διακοσμηση εσωτερικων χωρων (μπανια);;; ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Αν εξαιρέσεις βέβαια τις αποικίες των μικροβίων που έχουν εγκατασταθεί στους πόρους!
|
![]() |
|
||||
Μπα...
Αν ο νεροχύτης είχε πόρους θα έμεναν λεκέδες (θα έστιβε που λέμε). Και δεν έχει μείνει τίποτα... Υπάρχουν ανοξείδωτοι και για το μπάνιο! Διακόσμηση σπούδασα σπίτι μου the hard way. Εκεί όταν βάζεις κάτι που δεν πάει σύμφωνα με τον καθηγητή, δεν σου βάζει χαμηλό βαθμό αλλά σου φέρνει τη παντόφλα στο κεφάλι! ![]()
|
![]() |
|
|||
Προφανώς, κάθε πορώδης ή ανώμαλη επιφάνεια είναι χειρότερη από άποψη υγιεινής από τη λεία.
|
![]() |
|
|||
Γυάλινος νιπτήρας
Έχω εγώ έναν στρόγγυλο 40cm σε χρυσό και είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος. Νομίζω ότι η αισθητική πλευρά παίζει το ρόλο της και τελικά φέρνει σε δεύτερη μοίρα τα μικροπροβλήματα με άλατα κτλ. Ένας καλός καθαρισμός κάθε 15 μέρες νομίζω ότι αρκεί. Όσον αφορά στην αντοχή αυτό που θύμαμαι ότι μία φορά που μου έφυγε η κολώνια από τα χέρια δεν έκανε ζημιά. Το αγόρασα από κάποιο eshop που είχε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και συνδυασμούς με βρύσες. Δεν θυμάμαι το όνομα του αλλά η γυναίκα μου που ασχολήθηκε πιθανόν θυμάται...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|