![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Αξιολογήστε το θέμα | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Τρόποι διαχείρισης των δύσκολων συναισθημάτων μας
📌 Αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας όσο πιο νωρίς γίνεται πριν γίνουν ανεξέλεγκτα
📌 Τα εκφράζουμε αλλά με το σωστό τρόπο 📌 Προσπαθούμε να μην αφήσουμε σκοτεινά σημεία εφόσον εμπλέκεται κάποιος άλλος. 📌 Θυμόμαστε αν αντιμετωπίσαμε κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και πώς το χειριστήκαμε 📌 Τα γράφω σε χαρτί και προσπαθώ να βρω την πραγματική πηγή προέλευσής τους όπως π.χ. ποια ανάγκη μου δεν καλύπτεται και τα νιώθω 📌 Επικοινωνώ με έναν ειδικό που μπορεί να με βοηθήσει 📌 Φροντίζω την περίοδο που τα νιώθω να βελτιώσω τον ύπνο μου, τη διατροφή μου και την ενυδάτωση μου 📌 Αναζητώ υποστηρικτικούς φίλους που θα με στηρίξουν χωρίς να με κρίνουν ή να μου δώσουν συμβουλές 📌 Αναζητώ δραστηριότητες που περιέχουν σωματική κίνηση και τις οποίες απολαμβάνω. Miltos Tsiakalos Life Coach https://lifecoaching.gr
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | Αξιολογήστε αυτό το θέμα |
|
|