![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων |
Αξιολόγηση: ![]() |
Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Συμφωνώ 101%... Έχω πει οτι θέλω να πάω στο ... διάστημα κάποια στιγμή (που ξέρετε... ο διαστημικός τουρισμός είναι της μόδας). Μια ματιά στο άπειρο αρκεί για να σε αλλάξει, πιστεύω. Μακάρι να ευτυχήσουμε να το ζήσουμε και αυτό.
Φιλικά, Π.
|
![]() |
|
||||
Χωρις λόγια
![]()
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
||||
Είναι στο μυαλό μου κάθε μέρα και στα μάτια μου καθε Σ/Κ.Πρέπει κάπως να γεμίζουν οι μπαταρίες.Ναύπλιο τα τελευταία 17 χρόνια..
Πανέμορφη πόλη!
|
![]() |
|
||||
Παρατηρησα κατι: ολα καλα αλλα εγω δεν σας ειπα. Θα ηθελα πραγματικα να ημουν στο Αμστερνταμ (ξανα). Το να περνας εστω και λιγες μονο μερες στο εξωτερικο κατ εμε ειναι μαγευτικο. Δυστυχως οσες μερες και να εχεις παντα κατι ξεχνας οποτε θα ηθελα πραγματικα να ξαναπαω
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
οπουδηποτε με ησυχία για ξεκούραση.....2 χρόνια τωρα παω πι-κο-εμπλοκη....
|
![]() |
|
||||
Ναύπλιο... ναι! ναι! ψηφίζω και με τα δέκα δάχτυλα!
![]() Αν και δεν θα με χάλαγε εκείνη η γωνίτσα κάτω δεξιά, στο Φραγκοκάστελο, τα δυο σπιτάκια κάτω από τα δέντρα που βγαίνουν κατευθείαν στη θάλασσα... ή ένα κομμάτι παραλίας στη Γαύδο... ή ένα δωματιάκι στα Ψαρά... τέλος πάντων, τι να διαλέξεις από Ελλάδα; ![]()
|
![]() |
|
||||
Αθηνα!!! Στο κεντρο της κυψελης στο σπιτακι μου!! Μεσα στην βρωμα και την φασαρια!!!
![]() Ειναι πικρα η ξενιτια... |
![]() |
|
![]() |
|
||||
...στα σύννεφα...!
![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάτω απ' τα σύννεφα
|
![]() |
|
||||
Στα πέρατα του Ωκεανού... Μαζί με τις γοργόνες...
|
![]() |
|
||||
Σίφνο, στον Αρτεμώνα. Το ξημέρωμα-ανατολή...ουρανός και θάλασσα ένα, νομίζεις ότι θα ξεπηδήσουν ξωτικά μπροστά στα μάτια σου. Η θάλασσα από υψόμετρο... ... αναθεωρείς πολλά...
|
![]() |
|
||||
Όπως;... Την ταχύτητα της βουτιάς για παράδειγμα;
![]()
|
![]() |
|
||||
Στο playhouse στα εξαρχεια με την παρεα μου...
με μονη διαφορα οτι θα παω αθριο αρα τεχνικα δεν επιθυμω αλλα ανυπομονω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | Αξιολογήστε αυτό το θέμα |
|
|