![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων |
Αξιολόγηση: ![]() |
Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Θα ηθελα να ημουν.....απλα στη φολεγανδρο...
![]()
|
![]() |
|
||||
Στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
|
![]() |
|
||||
Συμφωνώ 101%... Έχω πει οτι θέλω να πάω στο ... διάστημα κάποια στιγμή (που ξέρετε... ο διαστημικός τουρισμός είναι της μόδας). Μια ματιά στο άπειρο αρκεί για να σε αλλάξει, πιστεύω. Μακάρι να ευτυχήσουμε να το ζήσουμε και αυτό.
Φιλικά, Π.
|
![]() |
|
||||
Στον Coruscant :P
Και το Περου καλο ειναι
|
![]() |
|
||||
μα φυσικα στου χαμοδρακα
![]()
|
![]() |
|
||||
καλα λενε προσεχε τι ευχεσαι..μπορει να το παθεις....
βρθηκα μεσημεριατικα στου χαμοδρακα για ουζακια υστερα απο αιφνιδια προσκληση φιλου ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Βλέπω να σε χάνουμε τώρα... ![]() Στην Ελλάδα δεν θα ήθελα να πάω πουθενά συγκεκριμένα. Θα προτιμούσα να κάνω μία μεγάλη βόλτα με τη μηχανή δίχως κάποιο συγκεκριμένο προορισμό. Να ξεκινήσω ένα πρωί Δευτέρας και να αρχίσω να ανηφορίζω για μία εβδομάδα προς τα μοναστήρια της Θήβας, μετά Δελφούς, στάση στο καφενεδάκι στον Άγιο Κωνσταντίνο, περπάτημα στην παραλία του Βόλου, Πήλιο, βράδυ στη Θεσσαλονίκη κτλ ![]() Στο εξωτερικό θα γούσταρα Αίγυπτο, Χιλή, Αργεντινή, Μεξικό...κτλ ![]() fate of Atlantis στο 386 dx στα 40mhz.)... |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Λόγω των ημερών ,στην Λευκάδα, στις παραλίες της κάτω από τον έναστρο ουρανό να ακούω το κύμα
![]()
|
![]() |
|
||||
![]() Αυτή την στιγμή θα ήθελα να ήμουν, στο Σάλζμπουργκ, να τρώω εκείνο τον ονειρεμένο πρωινό, με τα πέντε διαφορετικά είδη φρέσκων ζεστών κρουασάν και τον μοναδικό καφέ. Από το παράθυρο να αγναντεύω την θέα στην πόλη και στον ποταμό, της κουκλίστικης πόλης.
όταν γράφεται η ιστορία της ζωής σου, μην αφήνεις κανέναν να κρατάει την πένα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xenios : 11-06-07 στις 08:51 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Χμμ... όντως 2-3 μερούλες στον ISS ούτε εμένα θα χάλαγαν
![]()
|
![]() |
|
||||
Η Ευρώπη ασφαλώς είναι πολύ κοντά μας και ένα ταξίδι εκεί είναι μέσα στα πλαίσια του δυνατού. Θα πρέπει όμως σ' αυτές τις αναζητήσεις μας, να μην μένουμε μόνο στην εικόνα, αλλά να ψάχνουμε μέσω των ανθρώπων, τον πολιτισμό τους. Να μιλάμε να επικοινωνούμε να μαθαίνουμε. Βέβαια καλό είναι να ξέρουμε και την διαφορετικότητα της Ελλάδος. Να γνωρίσουμε εκτός από τα νησιά μας, άλλα ίσως πιο σημαντικά μέρη της Ελλάδος. Να πάμε ένα ταξιδάκι στην Δυτική Μακεδονία, να μας ταΐσει εικόνες η Καστοριά με τη λίμνη της, οι Πρέσπες με το οικοσύστημα τους, η Νάουσα, η Θεσσαλονίκη με τον πολιτισμό της, η μοναδική Θράκη. Να γνωρίσουμε τις ορεινές μας διαδρομές περπατώντας το Πήλιο, τον Ταΰγετο το Μαίναλο την Οίτη τον Ψηλορείτη. Η Ελλάδα έχει δεκάδες χιλιάδες διαφορετικές εικόνες και ίσως μέρη και τοπία που όμοια τους δεν υπάρχουν πουθενά. Γνώρισε τον τόπο σου και μετά γνώρισε και τον κόσμο, είναι η δικιά μου συμβουλή.
|
![]() |
|
||||
Δεν συμφωνώ με την άποψη γνώρισε τον τόπο σου πρώτα. Ο πλανήτης μας έχει τόσα να προσφέρει, γιατί να περιοριστείς στα νοητικά σύνορα που έχουμε θέσει για διευκόλυνση των κοινωνικών σχέσεων. Μου φαίνεται επίσης πιο ενδιαφέρον να γνωρίσεις έναν πολιτισμό που σκεφτεται διαφορετικά από τον δικό σου , ώστε να καταλάβεις τα δικά σου πλεονεκτήματα αλλά και να δανειστείς τα θετικά στοιχεία από τους άλλους.
|
![]() |
|
||||
Στις Ανδεις, να ανοίξω με τον Παπα ουζάδικο νάρχονται τα λάμα να το γλεντάμε..
|
![]() |
|
||||
Στο κρεβάτι μου...
Άντε, καλά... Από εξωτερικό τα μόνα μέρη που με νοιάζει να πάω είναι... Αίγυπτος Highlands Κίνα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | Αξιολογήστε αυτό το θέμα |
|
|