![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Επειδή το ένα μου παιδί είναι άρρωστο, πειράζει που ακούω τη μουσική του Τομ και Τζέρυ;
![]()
|
![]() |
|
||||
Εγώ τώρα έβαλα το Love and Peace της Dee Dee Bridgewater, όπου τραγουδάει την μουσική του Horace Silver. Εξαιρετικό άλμπουμ! Αν σας αρέσει η Jazz, θα το απολαύσετε.
|
![]() |
|
||||
Ηθοποιός σημαίνει φως.
Είναι καημός πολύ πικρός και στεναγμός πολύ μικρός. Μίλησε,κλαίς; Όχι δε λες. Μήπως πεινάς; Και τι να φάς! Όλο γυρνάς,πες μου πού πας; Σ' αναζητώ στο χώρο αυτό, γιατί είμ' εγώ πολύ μικρός και θλιβερός ηθοποιός. Θα παίξεις μια, θα παίξω δυο. Θα κλάψεις μια, θα κλάψω δυο. Σαν καλαμιά θα σ'αρνηθώ, θα σκεπαστώ, θα τυλιχτώ μ' άσπρο πανί κι ένα πουλί, άσπρο πουλί που θα καλεί τ' άλλο πουλί, το μαύρο πουλί. Παρηγοριά στη λυγαριά, υπομονή! Αχ πώς πονεί! Κι ύστερα λες για δυο τρελλές που μ' αγαπούν γιατί σιωπούν, γιατί σιωπούν...... Έλα στο φως, παίζω θα δεις. Είμαι σοφός μην απορείς, έλα στο φως, παίζω θα δεις. Ηθοποιός, ό,τι κι αν πείς είναι καημός πολύ πικρός και στεναγμός πολύ βαθύς. Ηθοποιός, είτε μωρός, είτε σοφός είμαι κι εγώ, καθώς κι εσύ είσαι παιδί, που καρτερεί κάτι να δεί. Πιες το κρασί, στάλα χρυσή απ' τη ψυχή, ως την ψυχή. Στίχοι και μουσική Μάνος Χατζιδάκις, όχι όμως από τον Δημήτρη Χορν αλλά από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
|
![]() |
|
||||
όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις
δε θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις στα είπα όλα φίλα με τώρα Σωκράτης Μάλαμας
|
![]() |
|
||||
And you run and you run to catch up with the sun, but it's sinking
And racing around to come up behind you again The sun is the same in the relative way, but you're older And shorter of breath and one day closer to death Time - Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon (1973) ![]()
|
![]() |
|
||||
Το εκπληκτικό "Gloria" του Van Morrison!
|
![]() |
|
||||
Λοίζου Παπαδόπουλου, ο αρχηγός
|
![]() |
|
||||
Αυτη τη στιγμη,ακουω μια υπεροχη μουσικη...πιανο η θαλασσα κατω απο το παραθυρο μου,πρωτα βιολια τα πουλακια,φλαουτα τα γατακια μας,και τυμπανα τα πιτσιρικακια που παιζουνε...ονομα τραγουδιου: ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ
![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
web radio
moodyradio.gr
Ακούστε το. ![]()
|
![]() |
|
||||
The Story Of The Hare Who Lost His Spectacles
Jethro Tull - A Passion Play (1973) ![]() Προσέξτε την εικόνα στο εξώφυλλο. Είναι μια νεκρή μπαλαρίνα, που από το στόμα της, βγαίνει μια λεπτή γραμμή από αίμα. Δεν σας θυμίζει γνωστή διαφήμιση γιαουρτιών (αν θυμάμαι καλά), που από το στόμα της κοπέλας βγαίνει μια λεπτή γραμμή από ...σιρόπι κεράσι; (ίδια στάση της κοπέλας με τη μπαλαρίνα, ίδια γωνία λήψης/φωτογράφισης...). Μετά από την Ελληνική Αστυνομία, που έκλεψε την ιδέα των χαστουκιών από το videoclip των New Order στο True Faith, φαίνεται πως και οι διαφημιστές κλέβουν ιδέες από παλιά εξώφυλλα δίσκων...
|
![]() |
|
|||
Δεν ειμαι Χατζηδακική αλλά εχω τρομερο σέβας στο έργο κάθε καλλιτέχνη-όπως εγώ τον αντιλαμβάνομαι-ηταν μεγα φαουλ να μην το κοψει και να το αφήσει να προβληθεί εφόσον δεν ήταν live. H δεύτερη συγκλονιστική ερμηνεία ήταν στην buat al gainta ,αυτη του καταπληκτικού Μανώλη Λιδάκη. |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Νιώθοντας πραγματικά την ανάγκη να χαλαρώσω λίγο ακούω Τhin Lizzy.Έχω βάλει να ακούσω όλο το Live and Dangerous.. (
![]()
|
![]() |
|
||||
Ville Valo & Natalia Avelon - Summer Wine
Το τραγούδι ακούγεται στη γερμανική ταινία 8 Miles High, που είναι βασισμένη στη ζωή της Uschi Obermaier, μιας από τις πιο cult φιγούρες στην Γερμανία για την γενιά του 60, για το καλοκαίρι της αγάπης και της αμφισβήτησης του '68. Το τραγούδι είναι μια διασκευή του original classic "Summer Wine" που είχαν ερμηνεύσει ο Lee Hazelwood μαζί με τη Nancy Sinatra. Το ερμηνεύει ο VILLE VALO (τραγουδιστής και frontman των HIM) και η sexy ηθοποιός NATALIA AVELON, που πρωταγωνιστεί και στην ταινία Καταπληκτικό τραγούδι , Καταπληκτικό Video Clip Ενα search στο youtube θα σας πείσει!
|
![]() |
|
||||
Γιατί όμως, για χαλάρωση;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|